Berényi Méz

Bemutatkozás

Zsibrita Pál

A méhészettel az 1970-es évektől kezdve foglalkozom. Először néhány kaptárral napi munka mellett hobbi szinten ismerkedtem a méhek világával. Az idő múlásával 100 családra bővült az állomány, és ez már biztosítja a megélhetést főfoglalkozású méhészként.

A méz mint természetes édesítő kerül mindennap az asztalunkra, nagyon megkedveltük, mert egy természet adta kincs, melyből sem elvenni, sem hozzátenni nem kell semmit , így tökéletes. A méz nemcsak természetes, hanem nagyon egészséges kiegészítője a mindennapi étkezésnek.

A vándorlások alkalmával a mézválaszték is szélesedett, törekszünk arra , hogy minél több fajta mézet, mézzel kapcsolatos terméket tudjunk kínálni.

Küldetésemnek tekintem a terjedő mézhamisítás elleni küzdelmet, hogy a magyar méz , ez az igazi Hungarikum valóban tisztán , naturálisan kerüljön a végső fogyasztóhoz.

Mézeinket az Országos Magyar Méhészeti Egyesület által életre hívott termelői mézesüvegbe csomagolva kínáljuk, zárjeggyel ellátva, vállalva az ehhez szükséges feltételeket. Mézeink megtalálhatóak az ország több élelmiszer, zöldség-gyümölcs és ajándék boltjában, tea-kávé-méz üzletében, valamint teázókban, kávézókban, és panzióban.

Szeretettel ajánlom figyelmükbe mézeinket, mely több ezer dolgos méh szorgalmas munkájának az eredménye. Nem hiányozhat az Ön asztaláról sem!Címkék: , , ,